Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,5/10 

Op basis van 161 beoordelingen!

Tim VWO (2022)

Absoluut het geld waard, de volledige natuurkunde examenstof uitgelegd en opgedeeld in alle domeinen.

Samengevat in een hand vol filmpjes met een hoop bijpassende examenvragen in de online examentraining, waar òòk nog eens een uitleg filmpje voor is als je er niet uitkomt. Dat in combinatie met de uitwerking van de afgelopen examens is het geld dubbel en dwars waard. Kortom, de beste examentraining voor natuurkunde!


Sanne HAVO (2022)

Echt heel overzichtelijk hoe alle uitlegfilmpjes en examen-oefeningen per domein staan. Sowieso zijn de uitlegfilmpjes heel duidelijk en worden er voorbeelden genoemd. Daarnaast kun je ook oude examens oefenen en heeft meneer Wietsma video’s waarin hij ze bespreekt! Zo zie je niet alleen het antwoordmodel, maar ook hoe de som uitgewerkt moet worden. Al met al, ik vind het echt top!


Sem VMBO-GL en TL (2022)

Erg goede training. Heeft erg geholpen om gemakkelijk voor de examens te leren.


Veerle VWO (2022)

Deze examentraining is ontzettend fijn bij het leren voor je natuurkunde examen, hiermee gewoon een 8,8 gehaald! Alle stof komt langs met filmpjes en opdrachten en de balkjes die aangeven hoeveel procent je al gedaan hebt zijn supermotiverend! Het scheelt en hoop chaos tijdens het leren, omdat je alles gewoon stap voor stap door kunt nemen en je voortgang heel overzichtelijk te zien is. Echt een enorme aanrader :)


Anoniem HAVO (2022)

Echt superhandig dat alle uitlegfilmpjes met bijbehorende examen-oefeningen per domein staan! Heel overzichtelijk. En sowieso hebben de duidelijke uitlegfilmpjes mij heel erg geholpen. Ook is het echt top dat u examens bespreekt. Zo weet ik hoe de som echt moet, ipv dat ik alleen het antwoord zie staan. Al met al, echt super dankjewel voor al uw hulp!


Quint VWO (2022)

Ik heb zelf moeite met concentratie houden tijdens het leren, maar met hoe meneer Wietsma vraag voor vraag door een oefenexamen loopt heb ik totaal geen concentratieproblemen meer. Hij heeft me enorm geholpen dus ik zou zijn examentraining zeker aanraden.


Peter VWO (2022)

Dankzij de examentraining van Meneer Wietsma heb ik zonder enige voorkennis van natuurkunde het vwo-staatsexamen gehaald. Enorm bedankt!


Jasmijn VWO (2022)

Erg goede uitleg. De stof wordt zo makkelijk mogelijk uitgelegd. Ook zijn de examens echt per vraag uitgelegd op weer een andere manier dan het correctiemodel. Daarnaast krijg je ook snel antwoord op je vragen!


Anoniem VWO (2022)

Tweedejaars HBO - student hier! Ik heb deze training gevolgd naar aanleiding van mijn toelatingnexamen voor de universiteit. Na 2 jaar geen natuurkunde te hebben gehad, tevens op HAVO, dacht ik dat het moeilijk zou zijn om er weer in te komen. Deze training heeft het tegendeel bewezen! Alles is zo fijn en overzichtelijk uitgelegd. Oefenen per domein en zelfs per examen is mogelijk! Superhandig!


Ranim VWO (2022)

Beste meneer Wietsma, gelukkig heb ik de natuurkunde examen behaald. Alleen met behulp van uw video’s en uitleg. Zonder een school docent en zonder boeken ook. Erg bedankt!


Sanne VWO (2022)

Natuurkunde is nooit echt een probleem geweest voor mij maar het beginnen met leren wel. Daarom is deze examentraining zo fijn, want alles staat mooi voor je klaar en je hoeft niet na te denken wat je misschien bent vergeten te leren!


Anoniem VWO (2022)

Als je gegarandeerd een hoog cijfer voor je natuurkunde examen wilt halen, bestel dan deze examentraining en slaag voor dit vak zonder stress.


Sabine VWO (2022)

Deze examentraining is zo goed! Je kunt alle domeinen goed doornemen, en heldere uitleg krijgen over de eindexamenopgaven, wat je moet leren en goede tips krijgen. Ik heb hierdoor een 8 gehaald voor mijn CSE VWO!


Anoniem VWO (2022)

Goede training, duidelijk en geeft je een handvat voor tijdens het leren. Ik wist zelf niet waar ik met natuurkunde moest beginnen maar dankzij deze training heb ik hoger dan m’n gemiddelde gescoord.


Sten VWO (2022)

Complete examentraining met goede uitleg en handige opgaven die voorzien zijn van een duidelijke uitwerking!


Jayden VWO (2022)

Super goeie examentraining, lekker op je gemak filmpjes kijken en dan wat vragen bespreken. Superhandig!


Anoniem VWO (2022)

Een hele handige training om alle natuurkundige kennis en vaardigheden snel en effectief op te frissen! Ik presteerde na afloop van de training niet alleen beter op natuurkunde maar kon er zelfs waardering voor vinden :)


Sana HAVO (2022)

Dit is een hele goede examentraining. Het bereid je goed voor het examen en is echt geld waard! Een top aanrader voor iedereen die CE als SE toetsen heeft :)


Lotte VWO (2022)

Door de duidelijke filmpjes en opdrachten per onderwerp heb ik voor m’n CE echt veel hoger gehaald dan ik had verwacht, echt top!


Anoniem VWO (2022)

Superhandige videos, alles heel goed geordend, zodat je per onderwerp kan oefenen en daarnaast fijn dat hele examens worden uitgelegd per vraag! Ik wou dat ik het eerder had aangeschaft.


Lucas VWO (2022)

Duidelijke filmpjes en vooral de filmpjes van de oud examens helpen erg.


Anoniem VWO (2022)

Echt superfijn de examentraining met filmpjes! Hierdoor heb ik een 6,8 voor mijn natuurkunde examen gehaald!


Anoniem HAVO (2022)

Uitleg van de filmpjes was heel duidelijk en het heeft me echt geholpen


Floor VWO (2022)

Super examentraining! 1,3 punt hoger gehaald op mijn CE!


Arwen VWO (2022)

Top examentraining. Door dit snapte ik eindelijk iets van natuurkunde.


Anoniem VWO (2022)

Super goeie training!! Heb hem zowel voor mijn SE als CE gebruikt en het overzicht + opdrachten + filmpjes gaf me meer rust in mijn hoofd.


Celina VWO (2022)

Het kost even wat tijd, maar zeker waard! Het heeft heel erg veel geholpen.


Bayan HAVO (2022)

Zonder enige voorkennis natuurkunde op havo met een 6 afgerond.


Anoniem VWO (2022)

Heel fijn vooral het bespreken van de examens waar ik heel veel van heb geleerd.


Anoniem VWO (2022)

Alle onderwerpen waren lekker overzichtelijk.


Anoniem VWO (2022)

Super overzichtelijke examentraining, goede uitleg en goede oefenopgave!


Laura HAVO (2022)

Ik heb vooral met de schoolexamens veel aan de filmpjes van u gehad! Het examen was een drama, maar dat had ik toch niet anders verwacht, desondanks toch veel geleerd van uw filmpjes. Bedankt!


Anoniem VWO (2022)

Examentraining geeft super goed overzicht van alle stof, ik heb door de filmpjes super veel inzicht gekregen!


Anoniem VWO (2022)

Ik geloof echt dat als je vanaf de 4e klas alle onderwerpen samen met meneer Wietsma afgaat je een dikke 10 kan halen op het eindexamen natuurkunde.


Anoniem VWO (2022)

Dankzij u sta ik nu een 6 op natuurkunde op mijn diploma, terwijl ik dat dit jaar echt niet had verwacht omdat ik er niks van snapte aan het begin van het jaar.


Anoniem VWO (2022)

Ik vond de exementraining best goed. De examens werden goed behandeld met goeie uitleg, wel jammer dat er geen samenvatting per hoofdstuk bij zat. Zelf was dit geen probleem voor mij, omdat ik zelf een "samenvatting" had gemaakt in mijn schrift. Dan nog is het een aanrader, zeker kopen als je een goed cijfer nodig hebt.


Daniël HAVO (2022)

Laatste week voor de CE veel gehad aan Natuurkunde examentraining. Dankzij de duidelijke en concrete uitleg heb ik sowieso wel een punt hoger gescoord op het CE. Meneer Wietsma, bedankt!


Yvonne HAVO (2022)

Goeie examentraining met goeie functies, raad het veel mensen aan!!


Cay HAVO (2022)

Door de examentraining begrijp ik natuurkunde veel beter dankzij u!


Naomi HAVO (2022)

Super online training, het was op een leuke manier leren!


Anoniem HAVO (2022)

Ik had niet zoveel kennis maar dankzij de examentraining ben ik geslaagd omdat ik maar een 4.2 nodig had.


Anoniem VWO (2022)

Het was echt een hele goeie training en was heel erg nuttig. Heel erg bedankt!!


Anoniem VWO (2022)

Fijn per domein uitgelegd, goede uitleg. Heel veel aangehad. Zeker een aanrader als je achterstand hebt opgelopen door corona.


Anoniem VWO (2022)

Heb alleen deze cursus gebruikt en had er genoeg aan :)


Anoniem VWO (2022)

Met deze examentraining heb je geeneens je eigen docent nodig.


Anoniem VWO (2022)

In 1 woord. Geweldig! 30 euro is niks voor de kwaliteit van de examentraining. Heel erg bedankt meneer Wietsma.


Anoniem HAVO (2022)

Erg duidelijk en goed uitgelegd kreeg een 7 voor examen!


Aniek VWO (2021)

Meneer Wietsma, ik ben u onwijs dankbaar voor deze ontzettend handige examentraining! Ik heb er maximaal gebruik van gemaakt (uitlegvideo’s, examenopgaven met uitleg en uw live examentrainingen). Ondanks dat ik het examen alsnog als heel lastig ervaren had, is dit een van mijn hogere examencijfers geworden (7,7)! U heeft mij met name meer zelfvertrouwen gegeven met deze training. Dankuwel!


Louise VWO (2021)

Het was een hele fijne manier van leren, je kon goed bij houden hoever je was in elk domein. Daarnaast kon je in elk domein goed bekijken wat je nog een keer wilde bekijken en oefenen of wat je al helemaal had begrepen. Kortom een echte aanrader!


Suhaib HAVO (2021)

Dit is echt een toptraining! 30 euro is eigenlijk best goedkoop voor zo'n toptraining.


Lucette VWO (2021)

Erg goede uitleg! Heb veel gehad aan de examenuitleg video’s heb daardoor wat extra punten kunnen behalen op mijn centraal examen. De uitleg video’s waren duidelijk en hebben mij echt geholpen!


Ben HAVO (2021)

Het is geweldig! zonder uw training, had ik zeker een onvoldoende gehaald voor NA!


Edwin VWO (2021)

Ik doe staatsexamens, dus de examentraining was voor mij van onschatbare waarde en heeft eigenlijk bijna helemaal de normale lesmethode vervangen. Alle belangrijke concepten zaten erin en ook het examen was redelijk goed te doen na alleen het doorwerken van de video's en de oefenopgaven.


Anoniem VWO (2021)

Heel erg veel geleerd van alle extra oefenopgaves en natuurlijk van uw uitlegfilmpjes. Ook de uitleg die gegeven werd bij elke examenopgave heeft me geholpen om veel (moeilijke) vragen onder de knie te krijgen.


Shael VWO (2021)

Ik vond de examentraining over het algemeen erg handig. De filmpjes met uitwerken van examens waren waarschijnlijk de grootste reden dat ik een goed cijfer heb gehaald.


Zahra VWO (2021)

Ik vond de oefenopgaven in combinatie met de uitlegvideo’s van de antwoorden echt super! En de website werkt heel fijn, vooral dat balkje van hoeveel je al voltooid hebt is handig!


Frenk VMBO-GL en TL (2021)

Ik vond deze site superfijn ik weet zeker dat ik op mijn examen hierdoor minimaal 2 punten hoger heb gescoord (8,3). Om met boeken te leren vind ik persoonlijk heel saai en motiveert me niet maar als ik deze filmpjes kan kijken is veel leuker en sla je dingen beter op je kan altijd terugkijken en dat is ook superfijn ook examens maken en nakijken is echt heel fijn alles wordt precies uitgelegd en je weet wat je dan fout hebt gedaan ik ben blij dat wij deze site hebben gekocht ik heb er heel veel aangehad super bedankt!


Anoniem HAVO (2021)

Echt een top examentraining heb ondanks dat ik laat ben begonnen een top cijfer (7,3).


Marisa VWO (2021)

Heel fijne training om natuurkunde op je eigen tempo onder de knie te krijgen. Duidelijke uitleg zonder onnodige informatie, zodat je dit direct bij opdrachten kan toepassen. En natuurlijk supersnelle antwoorden op de vragen die je stelt aan Meneer Wietsma. Hij weet natuurkunde begrijpbaar en daarmee super interessant te maken. Enorm bedankt hiervoor!!


Anoniem HAVO (2021)

Beste examentraining ooit! Vond natuurkunde erg moeilijk en heb toch een voldoende gehaald, dankzij de examentraining.


Anoniem VWO (2021)

Echt super! Door meneer Wietsma heb ik 1,3 punt hoger gehaald dan mijn SE gemiddelde, ben zo blij er mee!! Super bedankt!!!


Anoniem VMBO-GL en TL (2021)

Meneer Wietsma is duidelijk en praat lekker snel waardoor je de concentratie niet verliest!


Bart VMBO-GL en TL (2021)

Goede uitleg met duidelijke informatie.


Anoniem VWO (2021)

Ik vond het een hele fijne training! Er was super veel oefenmateriaal wat in duidelijke stukjes was opgedeeld. Vooral de filmpjes waarin u de examenvragen uitlegde waren erg nuttig!


Sharda VWO (2021)

De uitleg is helder. Prettig dat er zoveel oefenexamens zijn opgenomen in de examentraining. Het heeft me echt geholpen. Heel erg bedankt!


Anoniem HAVO (2021)

Heel veel aan de examentraining gehad, top uitleg!


Anoniem VWO (2021)

Het fijne aan de examentraining is dat je een mooi overzicht hebt van alle stof. Verder is het extra fijn aangezien je per filmpje kan aangeven hoe goed je het kent. Dit maakt het ontzettend overzichtelijk.


Mirte VWO (2021)

Deze examentraining heeft mij geholpen om op het eindexamen een hoger cijfer voor natuurkunde te halen dan ik ooit had gehaald.


Anoniem HAVO (2021)

Ontzettend duidelijke site waardoor je heel makkelijk kunt leren en door de uitleg filmpjes over de oefen examens heb ik nu een 7,5 terwijl ik anders denk hoogstens en 6 had gehaald.


Rick VMBO-GL en TL (2021)

Ik heb zoveel gehad aan de filmpjes van Meneer Wietsma! Zonder deze uitleg snapte ik er niks van. Gewoon een 7,2 voor mijn eindexamen gehaald! Bedankt!!


Anoniem HAVO (2021)

De examenbespreking heeft mij erg geholpen met natuurkunde vragen aanpakken. Alles was duidelijk en overzichtelijk


Anoniem VWO (2021)

Heel erg veel geleerd van alle extra oefenopgaves en natuurlijk van uw uitlegfilmpjes. Ook de uitleg die gegeven werd bij elke examenopgave heeft me geholpen om veel (moeilijke) vragen onder de knie te krijgen.


Anoniem VWO (2021)

Ik vond de opgaven bespreken heel handig


Anoniem VWO (2021)

Deze examentraining heeft mij zeker geholpen met het behalen van mijn examen!


Thijs VWO (2021)

Zonder Meneer Wietsma was ik kansloos.


Rik HAVO (2021)

Meneer Wietsma legt krachtig en duidelijk uit. Ook vaak met humor in de uitleg wat het een fijn maakt om zijn filmpjes te bekijken. Daarnaast vind ik zijn uitleg helder en niet te lastig en vaak gewoon simpel te volgen. Mede door zijn hulp is mijn cijfer 1,3 punt hoger op het CE (7,4) dan het SE gemiddelde.


Anoniem HAVO (2021)

Erg overzichtelijk!


Anoniem VWO (2021)

Ik heb heel veel gehad aan de examentraining, ik had dit gekocht eind december. Mijn cijfer is toen ineens een stuk gestegen. Ik kreeg een groter zelfvertrouwen voor natuurkunde gekregen.


Marit VWO (2021)

Ik heb deze online natuurkunde examentraining gevolgd op het niveau VWO. Vooral de besprekingen van verschillende examens vond ik erg nuttig. Ook is deze training heel fijn te gebruiken voor schoolexamens omdat het ingedeeld is per onderwerp. Kortom, heel erg efficiënt, bedankt meneer Wietsma!


Finn VWO (2021)

Erg goede en vlotte uitlegvideo's, meer dan genoeg oefenmateriaal en een overzichtelijke website. Zeker aan te raden!


Jari HAVO (2021)

Ik was altijd slecht in natuurkunde en snapte niks van elektriciteit maar door u ben ik geslaagd.


Noa VWO (2021)

Echt top! Hierdoor gewoon een voldoende gehaald op mijn CE!


Mohamad HAVO (2021)

Zonder deze examentraining zou ik niet slagen. Ik had een lage schoolexamens cijfer en moest in een korte tijd goed voorbereiden voor het examen, deze examentraining was de beste oplossing om voor te bereiden voor het centraal examen.


Sascha VWO (2021)

Ik heb deze training gebruikt, omdat ik altijd de video’s van u bekijk en helemaal snap. Ik heb er helemaal geen spijt van! Ik was zelf verbaasd qua mijn cijfer (7,5) en ik weet zeker dat ik dit niet behaald zou hebben zonder deze geweldige examentraining! Het is vooral handig dat er bij elk domein oefenopgaven zijn (die ik allemaal gemaakt heb, zou ik persoonlijk ook aanraden). Het zijn goede oefenexamenopgaven en ze zijn vooral ook op niveau en soms wel pittig, maar dat vind ik juist fijn. Nog bedankt voor deze training en video’s!! Veel zegen en geluk aan u en uw familie toegewenst!


Anoniem VWO (2021)

Ik was 1 dag van tevoren begonnen met het leren voor mijn vwo CE, maar dankzij deze video’s die ik binnen 1 nacht heb gekeken heb ik uitwin toch nog een 5,5 gehaald. Ik raad dit pakket heel erg en ik weet zeker dat ik een hoog cijfer zou hebben gehaald door deze video’s als ik minimaal een paar dagen van tevoren was begonnen met leren.


Anoniem HAVO (2021)

Hele fijne examentraining heeft mij veel geholpen.


Anoniem HAVO (2021)

Ik ben heel dankbaar voor de examentraining van te laat met leren voor CE begon, heeft het mij veel kunnen helpen. Echt netjes, het laat je zin hebben in leren! Super bedankt meneer. Ik heb een 7,7 voor CE en ben heel blij mee. Volgende jaar doe ik vwo, ik ga zeker weer deelnemen!


Sander VMBO-GL en TL (2021)

Alle stof die je moet kennen komen terug in de video's! Lekker duidelijk en snel echt heel blij mee!


Lucette VWO (2021)

Zeer duidelijke training. Handige manier om voortgang bij te houden en fijne uitwerkingen en hulp bij oefenexamen vragen.


Keet VWO (2021)

Heel erg fijn om de keuze te kunnen maken om gewoon de opdracht te maken en na te kijken en verder te gaan of om de uitleg video van de opdracht te kunnen bekijken als het nog niet helemaal duidelijk is. Ook heel fijn om alle onderwerpen en bij horende uitleg video’s zo bij elkaar te hebben staan en daardoor makkelijk de uitleg te kunnen vinden die je zoekt!


Marieke VWO (2021)

Hele handige filmpjes!


Nick VWO (2021)

Heel fijn dat er voor alle onderdelen video's zijn. Ook de kwaliteit heb ik als goed ervaren.


Tony VMBO-GL en TL (2021)

Een erg goede en overzichtelijke site! Dank u wel Meneer Wietsma.


Vince HAVO (2021)

Goede en duidelijke uitleg, echt een aanrader!


Anoniem VWO (2021)

Hele fijne en duidelijke uitleg in de video's. De oefenopdrachten zijn ook erg handig!


Anoniem VWO (2021)

Ik vond het hartstikke fijn dat hij vragen had uitgewerkt via filmpjes zodat je het beter kon begrijpen.


Anoniem VWO (2021)

Prima examentraining, elk domein helder uitgelegd. Echter had ik wat meer video’s verwacht van andere belangrijke zaken zoals modelleren en het afleiden van formules. Desalniettemin voegt de examentraining handige (extra) kennis toe.


Anoniem VWO (2021)

De examentraining heeft me ontzettend geholpen om alle stof op een rijtje te krijgen. De oefen opgaven per deelvraag waren ook erg goed om mee te oefenen. Dankje meneer Wietsma.