Online examentraining

Doe je dit jaar natuurkunde examen en kun je wel wat hulp gebruiken? Volg dan mijn online examentraining!


Met mijn online examentraining bereid ik je stap voor stap voor op het eindexamen. De training bestaat uit:

1. Een heldere uitleg van de stof van elk examendomein (gratis)
Per examendomein geef ik een helder overzicht van wat je moet kennen en kunnen voor het examen. Daarnaast vind je bij ieder domein handige video's die de stof van dat domein voor je samenvatten. Heb je over een bepaald onderwerp extra uitleg nodig? Dan kom je via de training snel bij de juiste uitlegvideo uit.

2. Een grote hoeveelheid oefenopgaven
Heb je de theorie doorgenomen? Dan is het tijd om te oefenen. Bij ieder examendomein vind je een selectie van examenopgaven die over dat domein gaan. Kun je wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan de video waarin ik de betreffende opgave stap voor stap bespreek.

3. Zes uitgewerkte examens
Nadat je de oefenopgaven gemaakt hebt is het tijd voor het echte werk: het maken van een volledig examen. De examentraining bevat alle examens vanaf 2017. Over iedere opgave heb ik een uitlegvideo gemaakt waarin ik je laat zien hoe je deze opgave zo eenvoudig mogelijk oplost.

4. Persoonlijke begeleiding
Kom je er even niet uit? Met één druk op de knop kun je een vraag aan mij stellen. Ik ben altijd beschikbaar om je te helpen!Klik hier voor een rondleiding voor VMBO-GL en TL natuurkunde

Klik hier voor een rondleiding voor HAVO natuurkunde

Klik hier voor een rondleiding voor VWO natuurkundeMaak gratis een account aan